ЗАШТО ДАНАС НЕ РАДИ ТЕЛЕГРАМ?

Have a question? Ask in chat with AI!

Зашто Телеграм данас не ради?

Преглед

Телеграм је популарна апликација за размену порука која се користи за слање и примање порука, фотографија, видео записа и датотека. Међутим, понекад се дешава да Телеграм не ради, што може бити веома фрустрирајуће. У овом чланку ћемо истражити могуће разлоге зашто Телеграм не ради и како да решите проблем.

1. Проверити интернет конекцију

Један од најчешћих разлога зашто Телеграм не ради је лоша интернет конекција. Ако имате слаб сигнал или сте ван подручја покривености, можда нећете моћи да се повежете са Телеграм серверима. Да бисте проверили своју интернет конекцију, можете покушати да отворите друге веб странице или апликације. Ако ништа не ради, можда ћете морати да се повежете на другу Ви-Фи мрежу или да пређете на мобилне податке.

2. Проверити Телеграм сервере

Други могући разлог зашто Телеграм не ради је да су Телеграм сервери доле. Када је то случај, нико не може да користи Телеграм, без обзира на своју интернет конекцију. Да бисте проверили да ли су Телеграм сервери доле, можете посетити Телеграм статус страницу или проверити друштвене мреже, јер ће други корисници обично пријавити да имају проблема са Телеграмом.

3. Ажурирати Телеграм апликацију

Ако Телеграм сервери раде, али још увек имате проблема са коришћењем апликације, можда ћете морати да ажурирате Телеграм апликацију. Нове верзије Телеграма често садрже исправке грешака и побољшања перформанси, па их је важно инсталирати чим буду доступне. Да бисте проверили да ли имате најновију верзију Телеграма, можете да посетите Гоогле Плаистор или Апп Сторе.

4. Почистити кеш Телеграма

Понекад се Телеграм може заглавити и престати да ради ако је кеш препун. Кеш је привремена меморија коју Телеграм користи да би брже учитавао поруке и медије. Да бисте очистили кеш Телеграма, можете да одете у Подешавања > Подаци и складиштење > Очисти кеш.

5. Поново инсталирати Телеграм апликацију

Ако сте испробали све горе наведене кораке и Телеграм још увек не ради, можда ћете морати да га поново инсталирате. Да бисте то урадили, можете једноставно да деинсталирате Телеграм са свог уређаја и затим га поново преузмете и инсталирате из Гоогле Плаистора или Апп Стореа.

Често постављана питања (ФАК)

1. Зашто не могу да отворим Телеграм?

Постоји неколико могућих разлога зашто не можете да отворите Телеграм. Један од најчешћих разлога је лоша интернет конекција. Други могући разлог је да су Телеграм сервери доле. Трећи могући разлог је да Телеграм апликација није ажурирана. Четврти могући разлог је да је кеш Телеграма препун. Пети могући разлог је да Телеграм апликација није правилно инсталирана.

2. Како да поправим Телеграм ако не ради?

Да бисте поправили Телеграм ако не ради, можете испробати следеће кораке:

* Проверите своју интернет конекцију.
* Проверите да ли су Телеграм сервери доле.
* Ажурирајте Телеграм апликацију.
* Очистите кеш Телеграма.
* Поново инсталирајте Телеграм апликацију.

3. Да ли је Телеграм доле данас?

Да бисте проверили да ли је Телеграм доле данас, можете посетити Телеграм статус страницу или проверити друштвене мреже.

4. Како да видим да ли је Телеграм апликација ажурирана?

Да бисте проверили да ли је Телеграм апликација ажурирана, можете да одете у Гоогле Плаистор или Апп Сторе. Ако постоји нова верзија Телеграма доступна, видећете дугме „Ажурирај“.

5. Како да очистим кеш Телеграма?

Да бисте очистили кеш Телеграма, можете да одете у Подешавања > Подаци и складиштење > Очисти кеш.


Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Предыдущая запись ทำไมมันถึงเจ็บหลังหู?
Следующая запись KAKO STARŠEM POVEDATI O NOSEČNOSTI